08.03.2024.

14:55

Foto: Informer/društvene mreže

Srbija

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori...

Ovaj mladić  je pre godinu dana operisan zbog iste dijagnoze, ali se ispostavilo da je neophodna još jedna operacija. Pre deset godina ostao je bez oca, a o njemu brine majka Dragana.

Za operaciju i dvadesetak dana boravka u Turskoj, neophodno je ukupno 35.000 evra. 

S ciljem da pomognu, digla se cela varošica i komšije u Peckoj i Bratuncu. 

Udružili su se sportisti, muzičari, a direktorka srednje škole "Vuk Karadžić" Dragana Arsić, odrekla se novčanog poklona od kolega od 70.000 i prosledila za Igorovo lečenje.

Na igralištu kod srednje škole u Ljuboviji od 16 sati danas se organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za Igora", a ekipe mogu da se prijave od 15 sati i uplate kotizaciju od 3000 dinara. 

- Svako od nas je detinjstvo proveo na igralištu šutirajući popularnu bubamaru i sa svojim prijateljima stekao mnogo lepih uspomena. Sada nam je prilika da se još jednom vratimo u taj period i zajedno sa sjajnim ljubovijskim klincima zaigramo sa plemenitim razlogom. Momci organizuju turnir za njihovog vršnjaka Igora Brkića. Sav novac od kotizacija i mini bazara biće uplaćen na račun za njegovo lečenje - poziva Omladinsko udruženje Krivotorbići. 

U Ulici vojvode Mišića u toku je humanitarni bazar Svim srcem za Igora, a sav prihod biće uplaćen za Igorovo lečenje.

Informer

Za sledeću nedelju, 14. mart zakazan je humanitarni koncert u svečanoj dvorani Amsterdam, a novac od ulaznica, pića i bakšiša mzučara biće predat u zajedničku kasu za pomoć Igoru. Karte su već u prodaji.