16.03.2024.

16:08

Foto: J. M.

Srbija

Posle nesreće, gradonačelnik Kruševca posetio Đorđeviće u Vratarima. Samohrani otac teško je povređen i ne može da radi...

Svi koji su čuli za njihovu tešku situaciju udružili su se da pomognu Đorđevićima. Miroslav je već 12 godina bez stalnog zaposlenja i sa samo dečijim dodatkom i socijalnom pomoći izdržava sina i ćerku koji idu u osnovnu školu.

Odbornici SNS u Skupštini Kruševca odrekli su se dnevnice a gradonačelnik im je uplatio svoju prvu platu.

U društvu Nevene Đurić, narodne poslanice i Zorana Tomića, šefa odborničke grupe sa liste "Aleksandar Vučić - Kruševac ne sme da stane" gradonačelnik Manojlović je posetio Miroslava koji je u gipsu prikovan za krevet. 

Informer

- Pomislite da je sve crno, ali vidite da nije. Svi su pomogli koliko je ko mogao, prijatelji, komšije, rodbina i ja sam im zahvalan na tome. Pa evo i cela opština pomaže - kaže Miroslav.

Oporavak teče sporo, ali na bolje i kako je rekao gradonačelniku, nada se da će biti sposoban da se vrati svojim poslovima.

Meštani su ovoj porodici nedavno pomogli da srede kupatilo, skupljaju novac da saniraju i krova. 

Kao što je Informer već pisao, dvoje Miroslavljeve dece, Anastasija (13) i Nikola (14) su dobri đaci i mnogo pomažu u kući, a kako kaže komšija, valja im pomoći da imaju dobre uslove da nastave sa školovanjem.