24.04.2024.

18:43

Foto: Foto; Printscreen TV Vrnjačka Banja

Srbija

Strahinja i Bogdan iz Vrnjačke Banje najlepši momci na svetu! Zvanično potvrđeno na takmičenju u Antaliji

Strahinja se u Srbiju vratio s titulom mistera turizma i kulture i još nekoliko pratećih nagrada, a Bogdan je osvojio drugo mesto u glavnoj kategoriji i proglašen je najlepšim fotomodelom na svetu!

Na ovo takmičenje Vrnjačka Banja otišla je, nadajući se jednoj, a vratila se sa čak osam priznanja!

- Tačno je, očekivali smo najviše jednu nagradu jer smo videli da je konkurencija velika, da učestvuje mnogo država i većinu su predstavljala po dva takmičara. Ali, eto, vratili smo se kao apsolutni šampioni - rekao je za lokalnu televiziju menadžer Dragan Bogdanović, ponosan na predstavnike Srbije. 

Informer

Strahinja je dobio i titulu mister Balkana, a osvojio je nagradu za najbolje večernje odelo i za najbolji kupaći kostim.

Bogdanu je put u Antaliju, promenio život!  Pošao je kao prevodilac, a onda je postao i takmičar i pobednik. 

Informer

- To je zanimljiva priča. Bogdan je pošao zaista kao prevodilac, ali pošto organizator ima prava da promeni svoju odluku, videli su Bogdana, dopale su im se njegove crte lica i predložili su nam da učestvuje i on. Svi ostali su došli sa dvoje predstavnika, pa smo onda odlučili da prihvatimo njihovu ponudu - priča Bogdanović. 

Izbor za mistera turizma i kulture održan je u dve finalne večeri kojima su prethodile celodnevne pripreme zbog kojih kandidati nisu imali slobodnog vremena, ali su na najbolji način predstavili Srbiju i Vrnjačku Banju. 

- S obzirom na to da mi je ovo prvo iskustvo, nisam očekivao ovoliko nagrada - kaže Strahinja s ponosom. 

I Bogdan priznaje da je sve ovo za njega veliko iznenađenje. 

-  Nikada ranije nisam imao dodirne tačke s modelingomRadio sam kao automehaničar sa ocem, tako da je ovaj posao bio daleko od mene - dodaje smejući se Bogdan. 

Obojicu sad čekaju pozivi za takmičenja u Vijetnamu i Barseloni, kao i za festival u Kanu gde će im biti uručene nagrade za najbolji rezultat jedne zemlje na svetskom takmičenju.