16.05.2024.

18:09

Foto: I. M.

Srbija

Novootvoreni bazen u Gornjem Milanovcu već zaradio milion dinara! Kuma došla da preuzme dar!

Kako je i obećano, Anin predlog da se bazen zove "23. april" dobio je najviše glasova, pa joj je, kao kumi, kako je i obećano uručena godišnja ulaznica za sve sadržaje Sporstko rekreativnog centra i zahvalnicu opštine.

- Pristiglo je više od 130 predloga za naziv bazena, moj favorit je takođe bio naziv "23.april" jer ima posebnu simboliku  - to je Dan opštine Gornji Milanovac, koji je odabran u čast naših predaka koji su na Cveti 1815. godine u Takovu podigli Drugi srpski ustanak. Čestitam svim učesnicima konkursa i, naravno, kumi - rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Bazen je svečano otvoren 27. aprila, a već sutradan je bio prvi radni dan.

Informer

- Radili smo sve ove dane, sem tokom Vaskršnjih praznika. Što se tiče same zarade, možemo se pohvaliti da je bazen do juče prihodovao milion dinara. Kada je reč o letnjoj sezoni, sigurno će sve biti spremno na vreme. Ove godine ćemo imati letnju sezonu na dva otvorena bazena uporedo, a to je gradski bazen "23. april"  i bazeni na Rudniku. Očekivano vreme otvaranja letnje sezone je posle 15. juna -  rekao je Predrag Marković, direktor SRC "Gornji Milanovac".

Sezonska karta, odnosno godišnja koja važi za korišćenje zatvorenog bazena u gradu i košta 30.000 dinara, važiće i za korišćenje otvorenih bazena u gradu i bazena na Rudniku.