15.06.2024.

14:56

Foto: B. M.

Srbija

Nišlijke su mogle s njim do jutra! Na Tvrđavi nikad nije bilo ovako

Oduševljena publika, među kojima su mahom bile devojke, pevala je sa Ćetkovićem, od početka do kraja koncerta, stare i nove hitove, a koncert je završen sat vremena iza ponoći.

Horsko pevanje publike koja je mogla, čini se, u istom ritmu do jutra, oduševilo je i Sergeja.
- Niška publika zaista je jedna od najboljih, ne štedi se i iz Niša svaki put pođemo srećni, zadovoljni, punih baterija, sa dobrom energijom,  nagrađeni aplauzima. Baš komentarišemo, drage su sve nagrade koje smo, kolege i ja, osvojili i primili u poslednjih, ne znam ni ja, koliko godina, ali je ipak najveća nagrada imati ovakvu publiku
- istakao je Ćetković posle koncerta u okviru Niš week-a.


Popularni pevač u Nišu je izveo i pesme sa novog albuma, ali i najavio veliku turneju.

Informer

Kako je istakao, za Niš ga vežu posebne emocije, pa je tako, već najavio novi susret sa svojim fanovima iz ovog dela Srbije.
- Uvek svoje početke vežem za predivne koncerte koje smo imali u Nišu. Ovde uvek dobro napunimo baterije i to se prenese na sve koncerte koji slede. Daće Bog, neće proći mnogo, a mi ćemo se družiti. Čujem da je renovirana sala Doma vojske. Tu salu mnogo volim, volim te intimnije, manje prostore, tako da, možda se već i do Nove godine budemo družili još jednom - rekao je Sergej.