27.06.2024.

17:07

Foto: Foto: Privatna arhiva

Srbija

Ovo nigde nema! Trener FK Radnički u piceriji koja u meniju ima picu s njegovim imenom!

Kragujevački ugostitelj Živojin Đorđević (34) vlasnik picerije odlučio je da u znak poštovanja za sve što je Dudić učinio za napredak FK Radnički otkad je na njegovom čelu, uvrsti u meni i picu sa nazivom - Feđa Dudić

- Učinio sam to kao ljubitelj fudbala i veliki lokalpatriota. Feđa Dudić je uspeo sa Radničkim po prvi put da izbori plasman u Evropu i da vrati naš klub među najbolje. Iz poštovanja prema njegovom radu, nazvao sam jedan od naših specijaliteta njegovim imenom, a imali smo prilike da ga juče i ugostimo u našoj piceriji - kaže za Informer Živojin. 

Pica "Feđa Dudić" u ponudi je oko mesec dana, a izazvala je veliko interesovanje i gostiju i javnosti. 

Informer

- Kada je Dudić odobrio ovu ideju, lako smo je kreirali, a opredelili smo se da testo filujemo pavlakom, pelatom, sudžukom i dimljenom mocarelom. Izuzetno nam je drago što je Feđa bio naš gost sa porodicom - prenosi nam Živojin. 

Informer

Dudić je, kako kaže, bio veoma zadovoljan ukusom. 

Podsetimo, šef stručnog štaba FK Radnički uspeo je da sa svojom ekipom, koju vodi od jeseni prošle godine, izbori kvalifikacije za Ligu konferencija. To je prvi put u istoriji da kragujevački Radnički igra kvalifikacije za neko evropsko takmičenje.  

Volim Kragujevac: Samo lokalni proizvodi

U meniju ove picerije postoji poseban deo koji se zove "Made in Kragujevac". 

- Trudimo se da koristimo domaće proizvode iz Šumadije, a već dugo imamo i pizzu inspirisanu našim gradom sa pančetom i duvan čvarcima -  ističe Živojin, koji osim posla u piceriji, radi i kao programer.