06.07.2024.

10:00

Foto: J. M.

Srbija

Spektakl u najlepšoj srpskoj banji! Dolaze i Brazilke

Ova manifestacija, uz Guču i Egzit, predstavlja jednu od najvećih turističkih atrakcija u Srbiji, privlačeći oko 300.000 domaćih i stranih posetilaca.

- Turistička organizacija Vrnjačke Banje napravila je dobar program koji godi i svim muzičkim ukusima i svim generacijama. Sedmog jula otvaramo Vrnjački karneval koncertom Ace Pejovića, a tokom osam dana, posetioci će uživati u bogatom i raznovrsnom zabavnom programu koji uključuje više od 40 različitih dešavanja - kaže Mina Stanojević pi ar Turističke organizacije Vrnjačke Banje. 

Među najzvučnijim imenima muzičke scene koji će nastupiti, uz Acu Pejovića, tu su i Ivana Peters, Đorđe David, Breskvica, Edita, Slavko Banjac, Trik FX, Inspektor Blaža, a 14. jula, kada je Dan opštine, ali i poslednji dan Vrnjačkog karnevala peva Željko Samardžić.

- Na gostu je da odabere koji mu dan najviše odgovara i dođe da uživa u Vrnjačkoj Banji. Posebnu pažnju svakako će privući velika karnevalska povorka koja nas očekuje 13. jula na Trgu kulture, gde ćemo imati više od 30 grupa i više od 2000 učesnika iz celog sveta, uključujući Brazil, Kubu, Meksiko, Maleziju, Arubu, Italiju, Sloveniju, Makedoniju, Rumuniju i Bugarsku - nabraja Stanojević.

Karneval u Vrnjačkoj Banji je prilika da se posetioci upoznaju sa različitim kulturama i tradicijama, uživaju u odličnom muzičkom programu i stvore nezaboravne uspomene. Organizatori najavljuju da će ovogodišnji karneval biti najveći i najbolji do sada, te da će posetioci imati priliku da uživaju u spektakularnim nastupima i nezaboravnom provodu.