09.07.2024.

18:45

Foto: T. J.

Srbija

Nekima deluje "šašavo" ali uspeli su! Maseri u Loznici prikupil skoro 300.000 za porodicu borca sa Košara

Kompleks Pustolov kraj Drine pretvorio se u stecište pozitivne energije i dobročinstva. Više od 40 profesionalnih masera iz zemlje i regiona okupilo se da bi svojim veštinama doprineli velikoj humanitarnoj akciji "Masaža iz bloka", Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Posetioci su uživali u različitim vrstama masaža - od relaks masaža, preko istezanja, do fitnes treninga.

Sav prihod biće doniran porodici ratnog heroja sa Košara, koji je posle duge i teške preminuo početkom godine, a iza koga su ostali supruga i dva maloletna sina, u teškim materijalnim uslovima.  - Ovo je za nas izuzetan događaj koji organizujemo treću godinu zaredom, a kao i u drugum akcijama koje organizujemo tokom godine, pokazali smo koliko je važno da se okupimo i pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija -  ističe Vladan Karaklić, ispred lozničkog ogranka organizacije.

- Hvala svim kolegama maserima i posetiocima koji su doprineli da ova akcija bude uspešna - rekla je Vera Lukić, inicijator i jedna od organizatora Masaže iz bloka, ne krijući oduševljenje rezultatima akcije.

Pored masaža, posetioci su imali priliku da uživaju u druženju pored Drine i zabavnim sadržajima koji su upotpunili ovaj događaj.

 - Toliko pozitivne energije i dobrih ljudi na jednom mestu! Nikada nisam video ovako nešto, maseri su bili fantastični - reči su Nikole Milutinovića, kome je ovo prva poseta akciji.

- Veoma sam zahvalana što sam mogla da učestvujem u ovoj humanitarnoj akciji. Ne samo da smo se dobro zabavili, već smo i učinili nešto korisno zajednici. Ovo je primer kako svi možemo da doprinesemo na svoj način - rekla je Lozničanka Milanka Milovanović.

- Zaista sam oduševljena manifestacijom, a najviše masažama- kaže Katarina Petrović, koja već drugu godinu posećuje obalu Drine i podžava akciju.

Među gostima bilo je i posetilaca iz Makedonije, Francuske, Švajcarske ali i daleke Kube.