11.07.2024.

16:14

Foto: Privatna arhiva

Srbija

Oni su par koji pobeđuje sve! Miloš je i na venčanju bio u invalidskim kolicima i srca punog ljubavi za Kristinu!

Mnogi će sada reći: "Pa, naravno! Svako ima posebnu ljubavnu priču", ali priča mladog bračnog para Simonović mogla bi da se pretoči u film o požrtvovanju, posvećenosti i podršci. 

Miloš je od svoje pete godine u invalidskim kolicima. Na porođaju mu je povređen kičmeni stub, uprkos operacijama koje je imao, bez kolica nikada nije mogao. 

- Sa tim živim ceo život. Velika borba i vera učinile su da uvek pobedi optimizam. Tako da sam ja u kolicima završio školu, zaposlio se, radim u Filijali PIO fonda u Vranju, i evo sada sam se ostvario kao porodičan čovek - priča Miloš.

Kristina kaže da su jedno drugom sve.

Informer

- Započeli smo vezu u junu 2018. godine. Mnogo je tu bilo i iskušenja i problema, i pritisaka, ali eto naša ljubav je bila jača od svega - kaže Miloš.

U toj borbi istrajala je i njegova lepša polovina. Pokazali su vremenom i svojom uzajamnom ljubavlju da invalidska kolica nisu prepreka za sreću.

Sada priželjkuju da se ostvare i kao roditelji i da imaju veliku porodicu. 

- To će biti ostvarenje našeg sna, da svoju ljubav podelimo s decom - priča Kristina i ponosno pokazuje fotografije sa venčanja.

Informer

Pod utiskom nedavnog svadbenog veselja, planiraju medeni mesec, a onda, očekuju i da Kristina dobije posao. 

- Za nas je posle svega samo nebo granica. Pokazali smo svima da je ljubav naš vodič kroz život, sve ostalo ćemo steći - kaže zadovoljno Miloš.