16.08.2024.

17:34

Foto: Grad Užice

Srbija

Stari most, a toliko mladih na njemu! Sve spremno za čuvenu manifestaciju u Užicu! (FOTO)

Prema rečima Rajka Radosavljevića, zamenika gradonačelnice Užica, o značaju manifestacije dovoljno govori tradicija duža od tri decenije.

- Mogu da kažem da je sve spremno da manifestacija protekne u najboljem redu i iskoristiću priliku da pozovem sve Užičane i sve goste našeg grada, a ovih dana ih je zaista puno, da u subotu budu ovde na Gradskoj plaži i svojim prisustvom podrže sve učesnike i uživaju u njihovim skokovima - rekao je Radosavljević.

Informer

 

Branko Bogićević iz JP "Veliki park", koje pod pokroviteljstvom grada organizuje skokove i rekorder po broju skokova, ističe da se očekuje učešće 21 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

- Takmičenje se odvija u dve serije u disciplini lasta, svi skaču prvu seriju, najboljih 10 ulazi u drugu seriju i finale, a između dve serije biće revijalni skokovi. Imaćemo i goste iznenađenja. Mogu da kažem da su naši Užičani do sada nastupali na dosta skakaonica, u Sloveniji na tri lokacije, a tu su i Banja Luka, Mostar, Jajce i sada ovde u Užicu veliko finale, gde će biti okupljeni svi skakači - rekao je Bogićević.

U podne biće održani i skokovi za juniore sa tramboline.