20.09.2024.

18:18

Foto: privatna arhiva/ B. M.

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Dan posle zvaničnog početka druge sezone Masteršefa, za čitaoce Informera, Anamaria kaže da više ne bi učestvovala u takvom takmičenju. 

- Ne bih se ponovo prijavila jer znam kroz šta sam sve prošla. Ne kažem da je bilo loše. Bilo je i lepih stvari, ali i mnogo odricanja. Sada mogu da kažem da je lakše ući u nešto nepoznato i imaš i hrabrost i ludost, a kada znas šta je to, onda, ipak ne. Imam druge planove i idem dalje - kaže Anamaria. 

Gledala je prvu epizodu i primećuje razlike. Dopada joj se, kaže, predstavljanje kandidata, ali ne i poređenje sa takmičarima iz prve sezone. 

Informer

Na konstataciju da je mnogi smatraju pobednikom prvog serijala, iako je vicešampion, skromno kaže: 

Ne žalim što nisam osvojila prvo mesto. Neka viša sila, "onaj gore" je poravnao račune onako kako treba da bude. Drago mi je što ljudi, da tako kažem, saosećaju, gledali su šta se sve izdešavalo na kraju, ali poenta je da iz svega treba izvući najbolje i iskoristiti sve prilike. Uspela sam da istaknem sve adute koje imam. Jer, posle našeg finala prilaze mi ljudi čestitaju, podržavaju i to mi mnogo znači - nastavlja Anamaria. 

U rodnom gradu sa ekipom mladih kuvara, ali i Nenadom Atanaskovićem, članom žirija Masteršefa. uskoro će dočekivati goste u novom restoranu. 

- Reč je o restoranu koji nudi svetski steet food ali prilagođen restoranskom konceptu. Biće tu i domaćih jela, prepoznatljiva za vojvođanski kraj, što je i meni blisko. Čuvene moje gomboce, knedle na jedan nov način, dezert po kome me pamte u finalu Masteršefa - nabraja. 

A šta se neće naći na meniju?

- E, neće biti zečetine, sigurno. Zečevi su moje omiljene životinje, a neće biti ni jela sa piletinom, koja ja inače volim, a to su pileći štapići, pileće korpice, piletina sa prelivom, ovim, onim...Ima dosta lokala sa tim menijem i to jedemo gotovo svakodnevno, a mi donosimo nešto novo - ističe Anamarija.

Za dalju karijeru uživa, dodaje, podršku najbližih, muža, porodice, kumova, prijatelja i to joj je najvažnije!