05.10.2024.

18:38

Foto: Niske vesti

Srbija

Pao rekord već prvog dana Sajma u Nišu! Prodat jedan od najskupljih automobila, a cena sitnica (FOTO)

Veliko interesovanje Nišlija za Sajam automobila obeležiće drugi dan sajma, koji se održava u niškom Čairu.

Informer

 

Prodavci zadovoljni prvim danom, jer je svako od njih prodao bar nekoliko automobila. Rekord drži Auto Čačak koji je za sat vremena juče prodao tri Oktavije.

„Imamo nekoliko razervacija i četiri prodata automobila za prvi dan, prezadovoljni smo. Imamo modele koji nisu viđeni u regionu i vidimo da je interesovanje za naš Ford i MG velika“, kazao je Dragan Ivanović, ispred Grand Motors-a.

Informer

 


Ovogodišnji sajam obeležava i veliko interesovanje za male električne motore

„Mi smo juče prodali naš model Mercedes GLC koji košta blizu 81.000 evra. To nije najskuplji model na našem štandu ali je juče prodat u rekordnom roku. Imamo još nekoliko ozbiljnih zaniteresovanih kupaca a očekujemo danas i sutra još neku pordaju“, kažu iz Kemoimpeks Auta koji jeste zastupnik za Merecedes.

Informer

„Prodali smo juče Q3 a imamo rezevaciju za još nekoliko automobila visoke klase. Najskuplji automobil na sajmu Tuareg još uvek nije prodat ali je juče bio jedan od najslikanijih automobila na sajmu“, kažu iz Bros Auta.

Informer

„Prodali smo samo juče pet automobila i ušli u proceduru za kupovinu još nekoliko. Interesovanje je različito, traže se i manji i jeftiniji ali i oni skuplji premium automobili. Zadovoljni smo prvim danom, veća je poseta sajma nego lane“, kazala je Brankica Krstić iz Car Box-a.