17.10.2024.

15:57

Foto: V.J.

Srbija

Snagator Rale obara i desnom i levom! Zarazio je sve, a nećete verovati u čemu je njegova tajna!

Kao član reprezentacije Srbije u obaranju ruke, osam godina drži šampionsku titulu i ne da je nikome!

- Osam godina za redom sam državni prvak u obaranju i desnom i levom rukom! Na Svetskom kupu u Bugarskoj jedne godine sam doživeo debakl i posle toga sam se zarekao da me niko neće pobediti. Tako sam na svakom sledećem prvenstvu osvajao zlata, a poslednju medalju doneo sam sa Svetskog prvenstva, koje je održano baš u Bugarskoj - priča s ponosom Rale. 

Za uspeh u sportu zaslužne su, kaže, zdrave životne navike. 

Informer

- Hranim se zdravo, sve je prirodno iz moje bašte, moja živina... Lovac sam, i dosta vremena provodim u pešačenju i na svežem vazduhu, ali beli luk je nešto bez čega ne mogu. Svako jutro i veče stavim po dva čena u čašu vode i popijem! To je nešto što mi daje snagu da pobedim svakog! Nikada nisam pribegavao bilo kakvim suplementima koje mladi koriste u teretani i smatram da je to potpuno nepotrebno. A beli luk, pa to je nešto što jača i muškost - kroz smeh napominje šampion.

Informer

Zbog Raleta, koga u kraju svi poznaju, obaranje ruke postalo je popularno, pa je u sportskom klubu "Vukovi" u Petrovcu na Mlavi sve više i dece, a on ističe da ima i žena.