18.10.2024.

15:05

Foto: printscreen TV Sremska

Srbija

Ljubiša iz Buđanovaca prinuđen da osigura ovce! Lopovi mu odneli 21 jagnje!

Imao ih je 21. 

- Šteta je velika. Planirao sam te jaganjce za dalju reprodukciju, a muške za prodaju. Sad nemam ništa! Ne tražim milostinju. Samo tražim da se nađu lopovi i da plate za nedelo. I što su mene i moju porodicu oštetetili i što su maltretirali životinje - kaže Ljubiša za tv sremska. 

Loša vest brzo se proširila ovim rumskim selom gotovo svi znaju šta je snašlo Raškovića, za koga kažu da je pravi domaćin i vredan čovek, te i sami strahuju za svoj imovinu.

- Oni su dobri i vredni ljudi, ali, vidite, takvi i nastradaju. Strašno - kaže jedan od meštana Buđanovaca. 

Nesrećni čovek je slučaj prijavio policiji, te strpljivo čeka da se istraga završi. Kako kaže niko nije imao razloga da mu takvo zlo načini, jer je sve pošteno radio i ni sa kim se zamerao nije.

- Ne znam šta više da kažem. Ne sumnjam ni na koga, niti da je ovo uradio, niti da je naručio - nemoćan je Ljubiša.

Informer

Šteta je velika, kaže Ljubiša Rašković

Ono ovaca što je ostalo pokušava da održi u životu jer su i one tokom kobne noći povređene. Stripljivo čeka pravdu, a za dalje planira bolje da se zaštiti što se tiče i samog osiguranja, ali i postavljanja video nadzora, jer nakon ovog događa strah se uvukao i poverenje izgubilo, kaže on.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici saopštavaju da su obavešteni o tom slučaju, da je policija izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i obavestila nadležno tužilaštvo.