21.10.2024.

20:42

Foto: ucentar.rs

Srbija

Novi direktori u Kragujevcu! Promene na čelu javnih preduzeća i ustanova

U političkim krugovima se, kako piše lokalni portal ucentar.rs, već pričalo "o neophodnim promenama za bolje funkcionisanje grada".

Za novog direktora pozorišta postavljen je Aleksandar Štajn dosadašnji direktor Šumadija sajma, koji je na ovo mesto došao umesto Mladena Kneževića.

Na čelo JKP Šumadija dolazi Miroslav Petrašinović, dok će prvi čovek Šumadija sajma biti Marko Vujnović dosadašnji direktor JKP Šumadija.

Direktor "Energetike" Kragujevac, Andreja Ilić podneo je ostavku, a tu funkciju preuzeće Aleksandar Lazović, diplomirani ekonomista.

Informer

Aleksandar Lazović

Lazović je šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Kragujevca, sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim pozicijama u javnim preduzećima. 

Ostavku je podnela i Maja Angelovska, dosadašnja članica gradskog veća za komunalne delatnosti, a njeno mesto, kako prenosi ucentar.rs dolazi Stefan Jovanović, koji je dosad bio pomoćnik gradonačelnika.

Funkciju pomoćnika gradonačelnika za oblast urbanizma i prostornog planiranja ubuduće će obavljati arhitekta Dušan Soković.