14.05.2019.

13:10

Foto:

TV

(VIDEO) GAGIĆ UME I DA PUCA! Košarkaš Partizana ima neobičan hobi!


Gagić je svoje streljačko umeće pokazao novinaru "Informera" tokom intervjua u streljani "Target" u Beogradu.

JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA SRBIJOM ZAUVEK AKO NE BUDE IGRAO! Kapičić bez milosti: Ja ga više nikad ne bih zvao!

Ružni komentari

Bolelo me je što su me optuživali da sam izdajnik kad sam prvi put otišao iz Partizana

Otkud to interesovanje za streljaštvo?

- Idem redovno u streljanu da pucam u metu, to me veoma opušta. Nisam neki profesionalac, ali sam prilično precizan. Volim oružje, a u streljani su mi sve objasnili i obučili me kako da bezbedno rukujem pištoljima i puškama. Naučili su me i kako da rasklapam i sastavljam oružje.

Imate li neki omiljeni model pištolja?

- Volim da pucam iz "gloka", dobro mi leži u ruci. Mnogo mi se sviđa i "češka zbrojovka", mada zasad nisam imao priliku da pucam iz nje.

Da li nekad i na terenu poželite da imate pištolj?

- Ne, naravno! Pištolj je za streljanu. Ja sam emotivan na terenu, posebno jer igram u klubu koji volim. Nekada je vruća glava, pa poludim, ali sve je to deo sporta i ništa van toga.

Ipak vam se dešavalo da uđete u verbalnu raspravu sa protivničkim navijačima na "večitom derbiju"?

Informer

- Partizan doživljavam kao svoj dom, a ne volim da mi neko pljuje po kući. Ja neke stvari možda previše lično doživljavam, pa onda me ponese i odgovorim. I to je sve trenutno, brzo prođe.

Ovo vam je drugi put u karijeri da nosite dres Partizana. Prvi put ste bili u Humskoj od 2012. do 2015, kad ste, na iznenađenje mnogih, otišli usred sezone. Zašto ste tad napustili klub?

- Ne bih da preterano ulazim u detalje. Optuživali su me da sam izdajnik. Boleli su me ti komentari. Bilo mi je mnogo teško kada sam otišao, ali sam znao da ću se jednog dana vratiti.

I pored svih negativnih komentara, ipak ste odlučili da se vratite u Humsku. Zbog čega?

- Za mene je Partizan stvarno prava ljubav. I posle svega što su govorili o meni, došao sam kada je bilo teško. Želeo sam da pomognem timu da se vrati na šampionski put. Smatram da ono što Partizan ima nema nigde. Bio sam u drugim ekipama, ali navijače kao crno-beli niko nema.

ČOVEČE, TAJ JOKIĆ JE PRAVA ZVER! Amerikanac odlepio za Srbinom!

Volim i automobile

Imate li još neki hobi pored streljaštva?

- Pored streljaštva volim i automobile. Privlači me sve to što se rasklapa i sklapa, pa se onda time zanimam kad imam vremena. Volim da odem u streljanu i da se isključim. Naravno, košarka mi je prva ljubav, ali to ne računam u hobi.

Zvezda je zasluženo slavila u ABA ligi

Partizan je poražen u polufinalu ABA lige od Zvezde. Kako je vama izgledala završna serija?

- Imali smo šansu i nismo je iskoristili. Mogli smo mnogo bolje. Mislim da su oni bolje od nas shvatili šta znači plej-of. Oni su treću utakmicu dobili zasluženo. Posle smo videli i kako je Budućnost prošla protiv Zvezde u finalu.

Šminka: Duška Božić

Tagovi: