17.05.2019.

10:13

Foto:

TV

(FOTO/VIDEO) OVAKO IZGLEDA SERIJA 'CRVENI MESEC'! Željko Mitrović objavio PRVI VIDEO največeg Pinkovog projekta!

Pored toga što će se realizovati na autentičnim lokacijama širom Srbije, snimanje će se u najvećoj meri odvijati u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima, najmodernijim u ovom delu Evrope. Na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima, a ništa manje impresivan nije ni enterijer.

Informer

Informer

Snimanje počinje sutra, glumačka ekipa nedeljama unazad održava probe, a Željko Mitrović je na svom Instagram nalogu objavio prvi trejler ove istorijsko dramske serije. 

- Završene su i poslednje probe i pripreme za sutrašnji početak snimanja najvećeg Pinkovog igranog projekta, serije "Crveni mesec" - napisao je Željko uz video.

Informer

Da su gledaoci s nestrpljenjem iščekivali ovakav igrani program na TV Pink, pokazuje i to da je za manje od sat vremena ovaj video imao više od 1.000 pregleda.

Informer

SCENSKO ČITANJE DRAME 'LJUDOŽDERKA' na sceni Radionica!

Podsetimo, serija "Crveni mesec" prati ljubavnu priču, smeštenu u period od avgusta 1913. do kraja 1915. godine. Glavni junak, mladi srpski oficir, vraća se sa ratišta u rodnu kuću, dočekuju ga radosno, a svadba mu je, tradicionalno, već zakazana. Međutim, ćerka austrougarskog poslanika “bacila je oko” na njega. Nedopustivo za to vreme, koketna mlada dama ne krije svoja osećanja. Glavne uloge u ovoj produkciono zahtevnoj seriji tumače Ivana Dudić i Miloš Đurović.

Informer

Tagovi: