Autor: Informer.rs

02.06.2019.

17:08

Foto:

TV

(VIDEO) OD NESUĐENOG DILERA DROGE DO BOKSERSKOG ŠAMPIONA! Meksički debeljko je prošao PAKAO pre nego što je prebio Džošuu

"Debeljko" iz Meksika je dugo bio predmet sprdnje pre nego što širokom auditorijumu u "Medison Skver Gardenu" u Njujorku pokazao da nisu bili u pravu.

Објава коју дели Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) дана 6. Мај 2019. у 12:21 PDT

Kako je jednom priznao, 121 kiliograma težak Ruiz, počeo je sa sedam godina da se bavi boksom budući da je bio izuzetno hiperaktivno dete, ali mu početni dani u ovom borilačkom sportu nisu bili najblistaviji.

Bio sam hiperaktivan kao dete. Uvek sam upadao u s**nja i pravio probleme. Ćale je smatrao da imam previše energije pa me je odveo na boks. U prve dve nedelje dobio sam toliko batina da sam hteo da odustanem, ali zadržao sam se i obećao mu da ću ih jednog dana sve prebiti - rekao je Ruiz jednom prilikom.

Odrastao je na Kaliforniji, otac mu se bavio građevinom, a okruženje ljudima sa "one strane zakona" moglo je da ga odvede na potpuno pogrešnu stranu.

- Da nema boksa verovatno bih radio s ćaletom na gradilištu. Ili bih bio diler zbog ljudi iz okruženja. Boks mi je spasio život - rekao je Ruiz.

Endi Ruiz je imao 34 meča, pobedio je u 33 i samo jednom je poražen od Džozefa Parkera. Revanš protiv Džošue biće organizovan u decembru 2019.

Tagovi: