17.07.2019.

20:59

Foto:

TV

(TVIN) LJUBA PANTOVIĆ: ĆERKA MI JE PREŽIVELA HOROR! Hvala bogu da nije više s Davidom!

Nakon što su zakopale ratne sekire, Ljuba i njena ćerka Aleksandra Subotić slažu se bolje nego ikada, a kako kaže, sada je sve drugačije, jer Aleksandra više nije pod uticajem svog bivšeg dečka Davida Dragojevića. 

Pantovićka ističe da je spremna ponovo da uđe u rijaliti ukoliko za učešće dobije odgovarajući honorar, a u ovoj sezoni Zadruge ispunila je sve svoje ciljeve.

(TVIN) ALEKSANDRA SUBOTIĆ OPLELA PO MARKU MILJKOVIĆU! Finalistkinja Zdruge otkriva da li ulazi u narednu sezonu

Informer

 

"Sve zadatke koje sam sebi zadala sam ispunila, ali sam morala taktički da radim, priznajem. Davidove manipulacije i horor koji je napravio Aleksandri ne može za jedan dan da se raščisti tako da sam ja radila taktički iz dana u dan na tome da prvenstveno Aleksandri dokažem da joj pričam istinu", priznala je Ljuba. 

(VIDEO) PALO POMIRENJE! Luna i Marko se ljubili u studiju Zadruge, publika vrištala!

Iako se rijaliti program završio, ostala je u dobrim odnosima sa mnogim zadrugarima, a otkriva nam i da se uskoro sprema na odmor u Dubai, zajedno sa par učesnika.

"Mogu samo da kažem da najbolja ekipa ide u Dubai, pa nas pratite na Instragramima. A mogu da kažem i to da smo svi zaradili i svi zaslužili da odemo na najbolje, najskuplje, najelitnije i najlepše mesto u Dubaiju", uzbuđeno je rekla ova zadrugarka. 

Tagovi: