20.07.2019.

17:44

Foto:

TV

(VIDEO) NE VIĐA SE SVAKI DAN! Džinovska raža potražila pomoć ronioca u Australiji!

Snimci prikazuju ražu koju su meštani nazvali "Pegica" (Freckles) kako se približila grupi ronilaca na dah, u zalivu Ningalu, na zapadu Australije, pokazujući im da ispod oka ima zabodenu ribarsku kuku.

Jedan od ronilaca uklonio je kuku nakon nekoliko pokušaja zaronjavanja, a snimci neobičnog susreta postali su viralni na društvenim mrežama.

ŽIVOTINJE NOSE TAJNE PORUKE! Šta znači kad vidite leptira, bubamaru, guštera ili zmiju?

- Bili smo zaista srećni da vidimo džinovsku ražu, i najpre smo par puta ronili pod vodomkako bismo provedeli par trenutaka s njom - rekao je fotograf Monti Hal.

- Međutim, posle nekoliko minuta smo primetili da ima riblju kuku zakačenu ispod desnog oka, a ona sama je nekoliko puta okretala stomak ka vođi grupe Džejku - dodao je i objasnio da je retkost da morska stvorenja okreću svoj najosetljiviji deo tela ka drugima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To nije bila moja mašta, ona se nanovo vraćala, okretala i zastajala u vodi, i - očigledno - tražila je neku pomoć - ispričao je Hal.

Ronilac je na kraju dobio neka klješta i izvadio kuku.

IŠUTIRANI IZ VENECIJE! Zbog kafe novčano kažnjeni i proterani!

- Džejk je dobio nekoliko klješta, i napravio je nekoliko pokušaja, a raža se svaki put okretala kako bi mu dopustila da joj priđe, rana je očigledno bila bolna. Konačno, uspeo je da izvadi kuku, a raža se smestila na dno mora i ostala s nama još malo - ispričao je fotograf.

Tagovi: