Autor: Informer.rs

24.07.2019.

11:37

Foto:

TV

(TVIN PAPARACO) DRAGI, S KIM SI TO NA PLAŽI? Slobi Radanoviću devojka ne da mira ni na odmoru!

- Čim je stigao na plažu, zauzeo je prvu slobodnu ležaljku i naručio koktel. Dok je čekao da mu konobar donese piće, krenuo je da se bućne u vodu, ali nije mogao od konstantnih poruka koje mu je slala nova devojka. Dopisivali su se više od pola sata - priča naš izvor, koji se tog dana zatekao sa pevačem u istom društvu.

Pokazivao joj kako pije koktel

Pored poruka i razgovora, Sloba i njegova nova draga često praktikuju i video-pozive.

- Sloba je u jednom trenutku pozvao devojku preko video-poziva na Viberu, da bi mogli i da se gledaju dok razgovaraju. Pokazao joj je koji koktel pije, a ona njemu gde se trenutno nalazi. Međutim, to je trajalo kratko, jer je internet veza bila loša, pa su morali da prekinu i dogovorili se da se čuju uveče kada se on bude vratio u hotel - ispričao nam je izvor.

Prema njegovim rečima, čim su golupčići završili sa porukama, odmah je usledio njen poziv.

- Pričali su sigurno više od dvadeset minuta. Za to vreme je Sloba brčkao noge u moru, zatim otišao do tuša da pokvasi stopala, držeći sve vreme telefon na uvetu! Ljudi koji su se u tom momentu nalazili na plaži nisu mogli da veruju da neko ko je došao da se odmori ne ispušta mobilni iz ruke - opisuje naš sagovornik.

Tagovi: