31.07.2019.

17:43

Foto:

TV

(VIDEO) AKO MOGU STOUNSI SA 76, ŠTO NE BI I ORGAZAM SVIRAO JOŠ MNOGO GODINA! Ekskluzivni intervju sa Srđanom Gojkovićem Giletom!

U zanimljivom razgovoru otkrio nam je šta je za njega muzika i da će sa Orgazmom svirati dok god bude u stanju da to i radi.

- Ako mogu Stounsi, čiji članovi imaju po 76. godina, zašto ne bismo i mi. Postojimo tek 40 godina - kroz širok osmeh nam je ispričao ovaj umetnik, koji je jedan od malobrojnih iz čuvenog muzičkog talasa 80-ih koji je i dalje aktivan.

Nezaobilazna tema bila je i njegova generacija, koja je desetkovana preranim odlaskom sa ovog sveta brojnih muzičara, ali i nedavna vest o moždanom udaru koji je doživeo Dušan Kojić Koja iz Discipline kičme.

- Nažalost, mnogi nisu više sa nama, ali ne mogu se generalizovati i povezati svi s drogom, kao što to javnost obično čini. Naravno, bilo je i droge, ali kakve ona veze ima sa smrču Milana Mladenovića, na primer. Koja je moj drug iz detinjstva, zajedno smo počeli karijere, vrlo mi je blizak i želim mu što skoriji oporavak, mada nemam nikakve informacije osim onih koje sam video u medijima - kaže Gile.

O njegovom prihvatanju budizma, porocima, ali i da li očekuje da se po Električnom orgazmu snimi i igrani film, pogledajte u intervjuu za tvin.rs

Tagovi: