23.08.2019.

16:32

Foto:

TV

(VIDEO) OVO JE ISTINA O ANDRIJI I ANĐELKI! Lepa glumica progovorila o svom kolegi!

Anđelka već dugo prati ovaj muzički festival, a s obzirom na to da njen suprug sarađuje sa organizatorima Music Week-a, neizbežno je veselje ova tri dana, koliko festival i traje.

Informer

Anđelka Prpić

- Ne brojim koji mi je ovo Music Week. Nekada zbog posla nisam mogla, ali sam slala izaslanike. Moj muž sarađuje sa njima, tako da sam ja zbog njega najviše deo cele ove ekipe. On mora da gleda ono što ja snimam, ja moram da idem tamo gde on radi i to je tako - rekla je Anđelka.

Informer

Andrija Milošević

Ne krije da je u lepim odnosima sa pevačkom legendom Lepom Brenom, pa smo čak imali priliku da vidimo i poljubac ove dve zvede, a kako tvrdi, poštuje Breninu karijeru i voli da sluša njenu muziku.

- Ko ne voli Lepu Brenu! Imala sam tu čast da je upoznam malo bolje, da malo i sarađujemo i kada smo se dogovarale apropo njenog koncerta rekla mi je "Molim te, ne smeš nikom ovo da kažeš, pošto je to tajna i čuvamo za sam koncert", ali ja sam morala da kažem sestri. Zamisli da ne kažem da sam sedela sa Lepom Brenom - uzbuđeno nam je priznala ova fantastična komičarka.

I ove godine Anđelka će da posetiti Music Week, ovoga puta letnje izdanje festivala, a kako tvrdi, sigurna je da će se odlično zabaviti, iako zbog posla možda neće biti u mogućnosti da isprati sva tri dana spektala na Ušću.

Tagovi: