24.10.2019.

17:07

Foto:

TV

KO ĆE POBEDITI - ZVEZDA, PARTIZAN, MAFIJA ILI LJUBAV? Bili smo na crvenom tepihu na premijeri filma Ekipa! (VIDEO)

Osim glumaca, do bioskopske salwe prodefilovale su i sportske zvezde koje su uzele učešća u ovom ostvarenju. Glumačku ekipu ovog filma čine Andrija Milošević, Dragan Gagi Jovanović, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ivana Dudić, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Ivan Ivanović Đus, Anđela Jovanović.

Informer

Sportske zvezde koje su u filmu imale male, ali efektne uloge, među kojima su zvezde Fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić, Dragan Ćirić, Đorđe Pantić, Ivan Tomić, bivša Zvezdin igrač Perica Ognjenović, kao i aktuelni golman Crvene zvezde, Milan Borjan.

Informer

Film je sniman tokom odigravanja pravog derbija između Partizana i Zvezde i nosi u sebi atmosferu sa terena, ali će gledaoce filma uvesti i u priču iza kulisa omiljenog sporta, gde se muvaju sumnjivi tipovi koji misle da parama mogu da reše sve. U priču se upliće i jedna fatalna devojka koja sasvim slučajno svima pomrsi konce.

U centru ove filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u ogromnoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.

Portal tvin.rs je ikoristio je priliku da sa glumcima Ivanom Dudić i Andrijom Miloševićem porazgovara o filmu, a i o tome da li je Dudićeva fatalna žena i van filma, i po koga je Andrija "koban".

Tagovi: