02.05.2020.

18:57

Foto:

TV

The best of izdanje “Žene bez tajni”: Kako muškarci reaguju na ostvarene žene?

Ove subote u the best of izdanju emisije “Žene bez tajni” najtraženija doktorka Kristina Davidović, specijalista radiologije, internacionalni trener i predavač u oblasti antiejdž medicine ističe da se muškarci ipak plaše ostvarenih žena.

- Do skoro nisam verovala u to, ali muški umovi današnjice su mi objasnili da se muškarci zaista plaše ostvarenih i lepih žena. Od kada je sveta i veka, poredak je takav da muškarac treba da bude jak, uspešan i ostvaren, dok žena treba da bude u kući. Zato je danas teško ostvarenim ženama - objašnjava Davidovićka.

Na drugoj strani, Jovana Uhrin, autorka serijala "San urgentne noći" i portparol Tiršove i Urgentnog centra kaže da muškarci generalno imaju problem ako je žena uspešna. 

- Kažu da ljubav i karijera ne idu zajedno. Ili imaš ljubav ili karijeru. U današnje vreme muškarci imaju problem ako je žena uspešna i u samom startu kao da postoji neki strah - ističe ona.

BONUS 

OD NESUĐENOG ASTRONAUTA DO VRHUNSKOG NEUROHIRURGA! Prof. dr Danica Grujičić otkriva kada je zavolela medicinu

VESNA DEDIĆ I IVA ŠTRLJIĆ U “ŽENAMA BEZ TAJNI” OTKRIVAJU: Da li je ljubav na ceni i da li se glumi u stvarnom životu (VIDEO)