28.05.2020.

20:40

Foto:

TV

CRVENO ZLATO IZ ARILJA SPAS JE ZA ŽENE! Mila Lečić iskoristila je malinu u kozmetičke svrhe, evo i kako!

Mila Lečić je od ovog zdravog voća napravila masku za lice i to je, kako se pokazalo, bio pun pogodak.

- Nama je malina sve, pa zašto je ne iskoristiti i u kozmetičke svrhe. Puna je voćnih kiselina, vitamina i minerala. Prvo sam kao i obično, probala masku na sopstvenoj koži i videla da je efekat odličan. Jer, sve što se jede, može da se i stavi na lice. Maska se pravi od sušenih malina i hidrantne podloge, drži se oko 20 minuta i odgovora svakom tipu kože. Ovo voće zaista je naše crveno zlato - rekla je Mila za RINU.

Informer

Mila Lečić

Maska od maline vrlo brzo postala je izuzetno tražena kod pripadnica lepšeg pola, pa na tretman dolaze i žene iz obližnjih gradova. Ono što je oduševilo Milu, jeste činjenica da čak i žene iz Arilja ne odolevaju ovom novom trendu koji je ona lično postavila.

OVO NISTE ZNALI! Celog života cedite limun na pogrešan način

- Obična je predrasuda da samo žene iz grada vode računa o svom izgledu. Naše Ariljke, iako većina njih, radi teške poslove u malinjacima, negovane su i prate trendove. Ni njima ovog voća nikad dosta, pa su sa oduševljenjem prihvatile ovu masku sa domaćim malinama, jer nigde nisu tako crvene i zdrave kao u Arilju - priča Mila uz širok osmeh.

Da li će ovaj Milin izum zaživeti i u ostalim krajevima Srbije, ostaje da se vidi, ali sigurno je da maline nisu više samo muka za Ariljke, već mogu biti i te kako korisne.

ZORAN SE POLA VEKA BAVI ISTIM HOBIJEM! U njegovoj radionici zajedno stoje Hitler, Draža i Milošević (VIDEO)

OVO NISTE OČEKIVALI! Dečak skakao od sreće kad je na poklon dobio orgulje