26.08.2020.

14:58

Foto:

TV

IDEMO U BIOSKOP! Glancaju se sedišta, proveravaju barijere, u toku su poslednje pripreme pred ulazak publike u Kombank dvoranu!

 

Ekipa Tanjuga obišla je danas Kombak dvoranu i zatekla vedru atmosferu u iščekivanja povratka filmova na velika platna nakon polugodišnje pauze zbog pandemije virusa Kovid-19.

Jelena Kostadinović Burazor, šef komunikacija u Kombank dvorani, kaže za Tanjug da će svi posetioci biskopa od 1.septembra obavezno morati da nose zaštitnu masku.

- Svo osoblje u Kombank dvorani biće zaštićeno vizirima i zaštitnim maskama. Na ulazu u sve naše biskopske sale nalazi se sredstvo za dezinfekciju ruku. Ljude koji dolaze u paru, porodično ili u društvu nećemo razdvajati, ali već sledeća mesta levo i desno biće automatski blokirana u prodaji - kazala je Kostadinović Burazor.

Informer

Prema njenim rečima, kapaciteti bioskopskih sala biće praktično prepolovljen.

Ističe da će u saradnji sa svim bioskopima u Srbiji i uz podršku Filmskog centra Srbije, publika ponovo biti u prilici da gleda filmove na velikom platnu.

- Sa velikom radošću očekujemo publiku u bioskopima Kombank dvorane. Filmofili će prvog dana rada bioskopa nakon pandemije, po ceni od samo 100 dinara, moći da uživaju u uvek atraktivnim prošlogodišnjim naslovima kao što su: animirana avantura "Kralj lavova, nastavak naučno-fantastične franšize "Ratovi zvezda - Star Wars: Uspon Skajvokera" iz 2019. godine; nezaobilazni biseri ''''Dizni kraljevstva"- "Aladin i Grdana" gospodarica zla; ''''Frozen'''' - film koji je obeležio odrastanje savremenih generacija, kao i film namenjen ljubiteljima trka i automobila- "Le man: Slavna 24 sata", sa Metom Dejmonom i Kristijanom Bejlom u autentičnoj priči o nastanku Ferarija - navela je Kostadinović Burazor.

Prema njenim rečima, već 2. septembra u Beograd stižu i prve filmske premijere.

- Posebno sam ponosna što smo u prilici da prikažemo film Kristofera Nolana "Tenet". Nolan je svetski slavan reditelj čiji filmovi na različite načine inspirišu ljude. Među naslovima koji će svakako privući publiku su "Novi mutanti" a tokom nedelje i najnovija animacija o superjunaku Sam Samu - kazala je Kostadinović Burazor.

BONUS VIDEO:

FAKULTETI ZVANIČNO OTVORENI! Predavanja su završena, a evo na koji način će se pristupati ispitima! (VIDEO)

SRPSKOM KOŠARKAŠKU SVAKI SPORT IDE OD RUKE! Bogdan pogađa trojke i na golfu