29.09.2020.

12:14

Foto:

TV

ONA BAŠ NEMA STIDA! Gvinet Paltrou proslavila 48. rođendan fotkom na kojoj je SKROZ GOLA! A radila je to i ranije - MNOGO PUTA!

 

Odlučila je da ga obeleži na poseban način i to tako što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola. Ispod fotografije napisala je, uz zahvalu svima na rođendanskim čestitkama, kako je ovog puta kao od majke rođena. Usput je reklamirala svoj brend Goop dodajući kako je novi maslac za telo podstakao da pomisli kako može da skine odeću sa sebe.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Sep 27, 2020 at 12:00pm PDT

Njen suprug, televizijski producent, reditelj i scenarista Brad Falčuk ipak je primenio konzervativniji način proslave njenog rođendana uz fotografiju Gvinet kako se odmara na sofi. "Ova zloćka danas puni 48", napisao je Falčuk uz komentar kako ona pravi picu, ne kasni na koktele, izgleda sjajno i "nikada ne propušta priliku da šupčine postaviti tamo gde im je mesto". Na kraju je napisao ako neko želi nešto da joj pokloni za rođendan, neka glasa. Naravno, govorio je o izlasku na izbore za američkog predsednika.

A post shared by @ bradfalchuk on Sep 27, 2020 at 12:08pm PDT

Gvinet Paltrou bila je u braku s pevačem grupe Coldplay Krisom Martinom a posle razvoda je stupila u vezu s Bredom Falčukom s kojim se venčala u julu 2018. godine.

Ovo, inače, nije prvi, a ni poslednji put da se Gvinet skida u Evim kostim, a ovo je kompilacija nekih od njenih najboljih golih snimaka.

A još vrelije scene i njene gole fotografije pogledajte OVDE.

Tagovi:
Glumica Rođendan Gvinet Paltrou Gola Naga stid tvin