03.04.2021.

20:00

Foto:

TV

PRVI INTERVIJU TIJANE AJFON NAKON PRIVOĐENJA! Starleta progovorila o SNIMCIMA IZ TELEFONA!

Kao bomba odjeknula je vest o privođenju Tijane Maksimović, zvane Tijana Ajfon zbog sumnje povezanosti sa klanom Veljka Belivuka

Tačno pre mesec dana starleta bila je saslušana u SBPOK, a od tada se nije oglašavala za medije niti je putem svojih društvenih mreža želala bilo šta da komentariše.

Tijana je ekskluzivno za Informer.rs pristala da govori o svim detaljima privođenja, kao i o poligrafu na kom se našla kako bi dokazala svoju nevinost. 

- Teško mi je, teško da se borim svaki dan sa stvarima koje me sputavaju, ali borim se. Ne dam na sebe i zato sam sada rešila da stavim tačku na sve što se pisalo i pričalo o meni. Jedina sam pristala na poligraf i prošla sam ga, a pitanja nisu bila vezana samo za Belivuka, već za čitavu moju prošlost - započinje Tijana.

- Imala sam strah svakodnevno kada uđem u salon, osvrćem se oko sebe misleći da će policija uleteti svakog trenutka. Ne zbog toga što sam kao nešto loše uradila, već mi je taj strah u kostima jer nije moralo to da se desi u mom salonu pored zapooslenima - govori starleta za naš portal.

Tijana je pred našim kamerama prvi put otkrila pitanja koja su se našla na poligrafu, kao i  detalje povezanosti sa Veljkom Belivukom i čuvenim porukama zbog kojih je privedena.