13.06.2021.

08:27

Foto: MCF MegaComFilm/Promo

TV

SVIĐA MI SE DA BUDEM ZLICA! Vesna Đogani otkrila da ume da IZVUČE KANDŽE kada je to potrebno, a evo šta je PORUČILA HEJTERIMA!


Za KulturŠok Vesna otkriva kako je biti Zlica, da li bi nešto menjala u karijeri i na koji način su joj društvene mreže promenile život .

- Interesantno je biti Zlica. Odrastala sam uz Diznijeve crtaće i zato sam i prihvatila sve to. Tačno sam znala da nisam pogrešila. U modnom smislu nemam nikakve sličnosti sa njom. Povezuje nas nešto što mislim da povezuje sve ljude, a to je da, ako ne iskočimo iz zone komfora i ne desi se nešto strašno, ne bismo mogli da znamo kakvi su naši kapaciteti i koliko možemo da se menjamo, da budemo hrabri, pametni, inovativni, borbeni. Kada sam uljuljkana u toj nekoj sigurnosti, samo pomislim kako će to moj Đole da uradi umesto mene. I tada nemam osećaj realnosti. Ali kada mi kaže da ne može to da stigne, testira me na neki način i tada pokažem i kandže i snađem se – otkriva Vesna.

Vesna je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih Tiktokerki sa javne scene. Zahvaljujući svom talent, ova denserka se fino zabavlja pevajući, glumeći I igrajući na ovim društvenim platformama. Sa svojim pratiocima kuva, smeje se, deli savete, igra, a i glumi.

- Ja sam generacija koja je odrastala u staroj Jugoslaviji, gde su se nekada nedeljom puštali mjuzikli, a to više ne postoji. Glumci su morali da plešu, glume i pevaju. Kao što danas radi Lejdi Gaga. Ja sam oduvek znala da sam ja sve to, stalno me je nerviralo da samo stojim i pevam. Vokal je moj instrument, kada plešem, to je moj pokret. Kada sam u pokretu, kada igram, ja cela sijam. Često volim da kažem da mi se tada i kosa smeje – kaže Vesna Đogani u razgovoru za KulturŠok.

Na pitanje na kakve komentare nailazi na društvenim mrežama pevačica je bila iskrena – neki je hejtuju, ali je vrlo brzo zavole.

- Ima i onih koji me vole i onih koji me hejtuju. Svakodnevno nailazim na predrasude, koje svakodnevno i rušim. To je jedna borba i ne dopušta mi da se opustim, i uvek sam sa stavom - idemo da se borimo – kaže denserka i dodaje da su joj društvene mreže promenile život, jer su je ljudi upoznali – otkriva Vesna.

Već 20 godina je deo grupe Đogani i ne krije da je za to vreme bilo uspona I padova. Međutim, iz svega toga je izlazila jača.