17.07.2021.

20:15

Foto:

TV

BOMBA! Sandra Rešić progovorila o TAJNAMA ZADRUGE! NEĆETE VEROVATI šta im PRODUKCIJA govori da rade svaki dan! /VIDEO

Pevačica Sandra Rešić ostavila je ogroman pečat u četvrtoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' što po tome što su otkrivena mnoge tajne o njenom pokojnom ocu Ninu, ali i po podršci i glasu razumu koji je bila mnogim zadrugarima u brojnim trenucima.

Nakon što je u Imaginarijumu izdržala 10 meseci, ona se na spoljni svet još uvek privikava.

Sandra nam je otkrila tajne Zadruge koje nismo gledali na malim ekranima.

Naime, postoji njihovo slobodno vreme tj. vreme kada ne ide program uživo i kada mogu da se opuste. Pevačica nam je otkrila kako izgleda jedan njihov dan kada se odmaraju ali i kada moraju da se spremaju za emisiju. 

Informer

Sandra Rešić i Goran Todorović

Zadrugari su preko razglasa na vezi sa produkcijom 24h dnevno, a to je ono što mi ne vidimo u programu. Oni ih opominju za sve što treba da urade u toku dana, ali i za stvari koje se bipuju u emisijama poput vređanja na nacionalnoj osnovi i tuča!

Informer

Sandra Rešić

- Znaju da viču na nas, znaju da nas opominju, ali ima i onih finih. Uglavom je to zbog nekih svađa i vređanja na nacinionalnoj osnovi i objasne nam da to ne ide u program i da odmah prestanemo sa tim inače ćemo biti kažnjeni nedeljnim honorararom. Kako se spomene honorar, tako sve staje kao da se ništa desilo nije - rekla je Sandra.

Pevačicu smo naveli na tanak led pa nam je otkrila sa koliko je novca izšla iz rijalitija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta u video prilogu.