30.07.2021.

08:06

Foto:

TV

PRIČAO O IZGLEDU SVOJE DEVOJKE, A NIJE ZNAO DA ONA SVE SLUŠA! Njena reakcija ga je ostavila u ŠOKU! /VIDEO/

Nije neobično da momci ocenjuju izgled devojaka, ali video-snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje u kakvu nezgodnu situaciju dolaze kada njihove devojke za to saznaju.

I možda i ne bi bio problem to što druge devojke dobijaju visoke ocene, ali ukoliko baš ona dobije ocenu koju nije očekivala, epilog može biti veoma nezgodan.

Naime, dečko je ocenjivao izgled različitih devojaka, a među njima i svoje, ne znajući da je ona sve vreme iza njega.

Na snimku se vidi kako momka na ulici intervjuiše drugi dečko i pokazuje mu fotografiju Instagram modela, a od njega traži da ih oceni. Čim ju je vidio, dečko bez razmišljanja kaže da je "definitivno za desetku", a onda dodaje i da je "odličan materijal i za suprugu", dok mu odmah iza leđa stoji, vidno nervozna, devojka. Nakon modela dečko je ocenio svoju devojku i to sa ocenom četiri od deset.

- A što bi uradio da znaš da je ona odmah iza tebe? - pitao ga je drugi dečko, na šta je on samouvereno odgovorio da nema šanse.

Kada se okrenuo i ugledao je, njena ruka je već bila na njegovom obrazu.

Pogledajte: 

Ovaj video komentirisalo je nekoliko stotina TikTok korisnika, a pregledan je više od 400 hiljada puta.

- Upravo im se završilo romantično putovanje - napisao je jedan korisnik, a drugi je primetio da je devojka kojoj je dečko dao "četvorku" za njega "premija".