07.09.2021.

15:21

Foto: printscreen tvin

TV

Ne propustite novu epizodu serijala "Uspešne žene Beograda - inovativne preduzetnice"! UZMEŠ VARJAČU, ZAMESIŠ TESTO I NAPRAVIŠ - CARSTVO!

Svi ih poznajemo, jer one su tu pored nas. One su naše sestre, mame, supruge, prijateljice... i one su uspešne i inovativne preduzetnice. I možda su dugo bile "nevidljive". Ali sada više nisu.  

U novoj epizodi serijala "Uspešne žene Beograda" predstavljamo vam Lanu Nedeljković, bivšu bankarku koja je svoju sreću i svoj uspeh pronašla - u knedlama.

U serijalu "Uspešne žene Beograda - inovativne preduzetnice" Lana če nam otkriti zašto je jednu uspešnu korporativnu karijeru zamenila za plivanje u nemirnim preduzetničkim vodama i kako je od stare srpske poslatice stvorila novi, uspešan brend. I naravno, zbog čega je svojim knedlama dala naziv - Ferdinand.

Informer

Otkriče nam kakve je inovacije unela u već postojeće procese i šta je sama inovirala, kako je razvijala svoj biznis, koje tehnike je koristila u predstavljanju svojih proizvoda/usluga korisnicima. I možda najvažnije - koji su najbolji saveti koje može da otkrije ženama koje tek počinju svoj biznis.
 
Ne propustite novu epizodu serijala "Uspešne žene Beograda - inovativne preduzetnice", u produkciji TVIN, samo na portalu Informer.rs, u sredu, 8. septembra, na Svetski dan knedli, u 10 časova.