18.09.2021.

14:45

Foto: printscreen

TV

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER - Oglasila se Tara Simov nakon optužbi da je obmanjivala narod i uzimala novac: "EVO DOKAZA, SRAMOTA ME JE TIH ŽENA"

Međutim, pojavile su se optužbe da prikupljen novac nije u potpunosti prosleđen za lečenje.

Naime, na Instagramu se oglasila gospođa kod koje je ponenuta životinja trenutno, pa tvrdila da je sa Tarom imala jako neprijatnu situaciju.

Tara Simov je sve ovo demantovala i podelila prepisku sa ženom koja je preuzela brigu o psu i sve demantovala.

-Imam dokaz da Liljana nije uopšte htela da izmeri psa da bi dobio kolica. Na kraju žena iz Nemačke nije ni poslala kolica, jer Ljiljana nije htela da izmeri psa,  a sad me optužuju da sam drugim psima dala pare za Lakijeva kolica. Na kraju sam uplatila drugim udruženjima i okačila javno da ljudi koji su uplaćivali za Lakija znaju da je 22.000 dinara otišlo njemu, a drugih 22.000 za druga udruženja, jer žena nije htela pare. I samo još jednom da naglasim, žena je rekla da će psa voditi sledeće nedelje u Nemačku da mu lome kičmu, pa ispravljaju i da mora na kateter za ispražanjavanje bešike i da je odbila kolica zbog toga. Za sve postoje dokazi -  rekla je Tara Simov eksluzivno za Informer.

Dokaze da Tara govori istinu, pogledajte u našoj galeriji.

Bivša zadrugarka dodaje da je gospođi Ljiljani poslala printskrin prepiske i svih uplata, ali ju je dotična blokirala, jer se očigledno uplašila istine.

Tara napominje da je zbog ovakve situcije deo novca uplaćen za Lakija, a drugi za druga udruženja kako bi se pomoglo nekim drugim životinjama kojima je pomoć neophodna.