11.10.2021.

19:29

Foto:

TV

DETE 10 MINUTA URLALO U RESTORANU! Gošća se pobunila, majka joj žestoko odbrusila! KO JE OVDE U PRAVU?!

U jednom prijatnom gradskom restoranu desio se nesvakidašnji incident. Roditelji su sa malim detetom u miru ručali, kada je ono iznenada, bez vidiljivih razloga, počelo da vrišti.

Svaki incident ovog tipa obično traje kratko. Međutim, ovo dete baš nije htelo da se smiri. Jezivi zvuci iritirali su sve prisutne goste, osim, kako se čini, njegovih roditelja.

Nepodnošljivo vrištanje potrajalo je skoro deset minuta. Više niko nije uživao, svi su izgubili apetit, kada je jedna gospođica rešila da je krajnje vreme da se ovo zaustavi.

Ona je ljubazno prišla majci i zamolila je da dete izvede napolje. Smatrala je da bi najbolje bilo da ga smiri van gužve. Iako se niko drugi nije umešao, jasno je da su se svi ostali gosti složili sa njom.
Međutim, majka nije imala razumevanja za njih, kao što su oni imali za njeno dete. Napala je devojku i vikala na nju optužujući je kako mrzi decu i kako nema ni malo razumevanja.

Devojka je kasnije celu priču objavila na društvenim mrežama, vidno potrešena i pomalo zbunjena. Pitala se ko je tu u pravu. Ona je do detalja opisala čitav incident i tražila od ljudi da procene sami: ko je u pravu? Ona ili majka?

Samo je želela da sa momkom uživa u ručku. Da li je to bilo moguće ili ne, procenite sami nakon što odgledate video.