31.10.2021.

16:30

Foto: unsplash.com

TV

ZAGRLJAJ VREDAN MILIONA! Ovo je najdirljiviji susret na svetu!

Kada ste poslednji put odveli dete u zoološki vrt? To je jedna od atrakcija koja nikada ne zastareva i koja je interesantrna svoj deci u svim uzrastima. Često je zanimljiva i odraslima, pa tako cela porodica može da uživa u prirodi iako je u gradu i da se druži sa životinjama koje se ne viđaju svaki dan.

Samo gledanje divljih životinja je interesantno, ali prisno druženje sa njima je nešto što nije doživelo mnogo ljudi. Najzabavnije je otići u zoološki vrt kada se rode mladi. Da li su u pitanju lavići, tigrići ili bebe foke na primer, uvek je posebno zanimljivo videti mladunce.

Ova deca imala su poseban provod. Ne samo da su gledali divlje zveri, već su imali prilike da se druže sa njihovim mladuncima.

Pogledajte dirljiv snimak devojčica koje uživaju u igri s bebama majmuna. Ovoj je još jedan dokaz da su majmuni najsličniji ljudima i da se njihova deca ponašaju slično kao ljudska.

Ovaj zagrljaj je dokaz pravog prijateljstva. Čak i bebe životinja izražavaju svoje emocije, a ovaj snimak je dokaz koliko dirljivo to može da izgleda.