06.11.2021.

19:54

Foto: printscreen

TV

EKSKLUZIVNO - MINA VRBAŠKI OTKRILA SVE O POVRATKU U ZADRUGU 5! Raskinkala Dalilu, Dejana, Milicu i Mensura - SLEDI HAOS! /VIDEO/

Dosta se spekuliše o navodnom ulazku Mine Vrbaški u Zadrugu, koja je bila u ljubavi sa aktuelnim učesnikom Filipom Carem. Mina je pred našim kamerama otkrila kada će uslediti njen povratak u rijaliti. 

Na goruće teme koje tresu ceo Balkan vezan za Dalilu i Filipa, Mina nije štedela jezik, te je iznela šokantne detalje ovog rijaliti para. 

Informer

Mina Vrbaški

- To je komplet foliraža i čista laž. Oboje glume žrtve i Dejan i Dalila, a Filip je nebitan u celoj priči. Džabe im sve, što govore, džabe im suze i padanje u nesvest, fejk bežanje iz Zadruge i sve druge stvari. Ima nas koji pomno pratimo sve i koji dobijamo klipove iz strimova i vidimo stvari malo drugačijim očima. To je jedan veliki cirkus koji će se završiti totalno drugačijom pričom - govori Mina za naš portal.

Informer

Mina i Filip

Pored Dalile i Filipa, nezaobilazna tema bili su takođe Minin bivši dečko Mensur i njegova sadašnja devojka Milica. 

- Ona nikad i ne može da bude kao ja. Ja se ne sećam da sam ikada ni u jednoj sezoni nakon 24 sata završila u krevetu sa nekim muškarcem. Ja nisam svetica, imala sam i ja greške, ali ja to kažem iskreno. Dok je ona govorila kako je svetica, a pokazala se sto puta gore nego ja - ističe Mina i dodaje:

Informer

Mina i Mensur

- Koliko se ja sećam ja do sada nisam ni jednom radila test na trudnoću, niti sam dozvolila sebi takve stvari, dok je ona to uradila već prvi mesec. Njena majka je podržava i ja sam šokirana njenim izjavama u sudiju, ali to je taj mentalitet tako da ne bih dalje komentarišala - završava Mina.

U nastavku teksta pogledajte ceo interviju sa Minom Vrbaški.