08.11.2021.

21:00

Foto: Pixabay

TV

DRAGE ZENE KONAČNO MOŽDA POSTOJI REŠENJE! O ovome maštaju muškarci!

Ako muškarci češće priznaju svoje seksualne fantazije i govore o njima, ženama neretko nije jasno o čemu muški mozak mašta kada je seks u pitanju. Ovom problemu pokušala je da doskoči seksualna terapeutkinja dr Anđela Brokman, koja je za "Sandej vorld" otkrila deset najčešćih muških seksualnih fantazija s kojima se susrela u karijeri terapeuta.

1. Oral

Razne varijacije orala - od dugotrajnog kojeg mu pruža partnerka do divljih odnosa u kojima ga zadovoljava više žena odjednom.
Muškarci često maštaju i o pozi 69, pa doktorka savetuje ženama da je što češće omoguće svom  partneru.

2. Trojka

Kada razmišljaju o grupnom odnosu, trojka im je najčešća fantazija. Trojka koja uključuje dve žene, naravno, jer je fantazija o trojki s još jednim muškarcem puno ređa.

3. Varanje

Doktorka Brokman otkriva da je mnogo njenih pacijenata maštalo o seksu s drugom osobom dok su bili u naizgled srećnim vezama. Ona upozorava da pri ovakvoj maštariji valja preispitati kvalitet i učestalost odnosa u vezi ili braku.

4. Vođenje ljubavi za vreme vožnje

Oralni odnos dok on vozi ili skidanje partnerke na suvozačevom mestu koje rezultira divljim seksom negde usput jedna je od najčešćih i najlakše ostvarivih seksualnih fantazija što se tiče muškaraca. Ipak, pripazite na papučicu gasa i saobraćajna pravila.

5. Odnos na plaži

Fantazija koju podjednako često imaju i muškarci i žene. Ljude uzbuđuje more, toplina, ali i opasnost da će tokom odnosa neko naići.

Informer

6. Voajerizam i snimanje

Muškarci maštaju, tvrdi Brokmanova, da gledaju ženu koja se skida u stanu preko puta, pa joj prilaze i odvode je u krevet. Takođe, mnogi od njih žele da snimaju ODNOS, ali tu ideju ne iznose svojoj partnerki zbog straha od odbijanja.

7. S nepoznatom ženom

Muškarci ovu fantaziju vrlo često i ostvaruju, a kada je reč o dugim vezama i brakovima, doktorka Brokman smatra da se muškarcu može omogućiti da je ostvari na neki način tako što ćete u seksualne odnose unositi nove, do sada neisprobane stvari. Ili ofarbati kosu.

8. Žele da gledaju dok se žena samozadovoljava

Muškarci obožavaju da gledaju i slušaju svoju partnerku dok se samozadovoljava. Zato žene ne bi trebalo da budu stidljive, već da se opuste i svom partneru priušte ovo uživanje.

9. Domina i podređeni

Veliki broj muškaraca mašta da će jednog dana postati "rob" ženi koja će ih tući, naređivati im i vezati ih. Muškarci generalno vole kada žena preuzima inicijativu, pa doktorka Brokman savetuje ženama da se pod hitno opuste i učine svom muškarcu sve što jednom i drugom padne na pamet.