12.11.2021.

20:06

Foto: printscreen/TVIN

TV

MILICA KEMEZ PONOVO IDE POD NOŽ! Bivša zadrugarka otkrila ŠTA ĆE I KADA PROMENITI NA SVOM TELU! /VIDEO/

Naime, razgovarali samo sa Milicom najviše o njenom privatnom životu, ali ono što je sve zanimalo jeste kada ćemo je ponovo gledati na malim ekranima u Zadruzi.

Kako je rijaliti šou Zadruga obara sve rekorde gledanosti, mnogi su se piitali kada će se Milica pojaviti na vratima Bele kuće i odneti famozno prvo mesto.

- Moram da priznam da mi je čudno da gledam Zadrugu, a da ne vidim svoj lik tamo. Negde sa jedne strane mi je drago što sam slobodna i što uživam u spoljnom svetu, a sa druge strane mi je žao što nisam tamo jer to je ipak moja druga kuća i Zadruga i Televizija Pink - govori Milica i dodaje:

Informer

 

- Moju bol i nepravdu koju sam doživela u rijalitiju je znao narod da nagradi mojim drugim mestom, ali isto tako Veliki šef i šefica su me ispoštovali da ja nemam reči.

U poslednje vreme možemo primetiti totalne transformacije svih bivših učesnica Zadruge, počev od povećanja grudi, usana, zatezanja lica i drugih estetsth operacija, a na sve to i Milica je jedna od njih koja će uskoro otići pod nož.

Informer

 

- Ja smatram da moja operacija neće biti toliko primetna kao kod drugih učesnica. Ja sve što uradim bude minimalno i neprimetno. Niti ću korigovati grudi, niti ću povećavati usne, ali ću malo smanjiti nos jer imam devijaciju i to moram pod hitno da rešim - završava Milica. 

U nastavku teksta pogledajte najavu za emisiju koja vas očekuje u subotu u 20 časova: