17.11.2021.

07:57

Foto: printscreen instagram

TV

NOSI DIJAMANTSKI NAKIT A KOLEKCIJA TORBI JOJ VREDI 36.000 DOLARA! Iznenadićete se kad vidite O KOME JE REč!

Dok neki mukotrpno rade kako bi zaradili milione, drugi se „muče“ da potroše milione koje su im mama i tata ostavili na računu. Instagram profili bogate dece iz celog sveta prepuni su fotki adolescenata koji su obučeni u najskuplju garderobu, lete privatnim avionima do egzotičnih destinacija i voze luksuzne automobile. Međutim, šta ako su ta deca toliko mala da i dalje nisu izašla iz pelena?

Ćerka Kajli Džener, jedne od najmlađih bilionerki na svetu i repera Travisa Skota, Stormi ima samo tri godine. Stormi možda još uvek ne razume da je rođena u dobrostojećoj porodici, ali definitivno se navikava na udoban život. Kajli ne štedi ni dinara na svoju ćerku, te ovoj trogodišnjoj devojčici zbog poklona koje dobija od svoje majke, zavide devojke i žene širom sveta! 

 

Kajli je nedavno objavila sliku na svom Instagram nalogu, kojom se pohvalila dijamantskim prstenom koji je dobila od svog partnera Travisa. Međutim, Travis je kupio isti takav prsten i za njihovu ćerku. 

 

Stormi ipak kao i svako drugo dete na ovom svetu, voli da se igra. Međutim, za razliku od druge dece, Stormi posećuje igrališta dok u ruci nosi neku od svojih dizajneranih torbi. Kolekcija tašnica ove trogodišnjakinje trenutno iznosi preko 36.000 dolara, a cifra nastavlja da raste. Kajli svojoj ćerki najčešće kupuje Pradine i Luj Viton torbice koje su mini verzije Kajlinih torbica. Što bi se reklo, kakva majka takva ćerka!

 

Pogledajte: