02.12.2021.

21:14 >> 08:07

Foto: printscreen

TV

EKSKLUZIVNO! POSLE RASKIDA SA MILOŠEM DIMITRIJEVIĆEM, VODITELJKA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA DA JE PONOVO ZALJUBLJENA, A EVO I U KOGA!

Popularna voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević ne komentariše ćesto svoj privatan život, niti javno priča o svojim emotivnim partnerima. Ovog puta, međutim, pred našim kamerama Dušica je otkrila da je ponovo zaljubljena.

- Meni je važno da ja sijam! Jer, ja kada sijam ja sam najbolje. I kada sijam onda najbolje i radim. Sve se na meni vidi. Zazo i ne reagujem na komentare. Odlučila sam da svoj privatni život čuvam. Tako da... sve je pod kontrolom - izjavila je voditeljka kroz osmeh, ali ime sadašnjeg partnera nije želela da otkrije.

Da podsetimo, do pre samo nekoliko meseci domaći mediji brujali su o vezi Dušice Jakovljević i Miloša Čave  Dimitrijeviča, nekadašnjeg uspešnog fudbalera. On jem kako su preneli mediji, pokušao da se uteši u naručju Kije Kockar, ali rijaliti zvezda i pevačica nije bila zainteresovana.

Dušica je u septembru objavila da ona i Čava više nisu zajedno, a sada je izgleda ponovo pronašla "srodnu dušu". Jer, kako je sama rekla, sija - i to se na njoj vidi.