14.12.2021.

08:06

Foto: pexels.com

TV

VAGA TROŠI NOVAC NA IZGLED, A OVAN NA ALKOHOL... ALI VODOLIJA JE - PRAVI BLUDNIK! Ovo su poroci horoskopskih znakova!

Svaki čovek je sklon nekom obliku zavisničkog ponašanja i poroku. Neki su navučeni na hranu, slatkiše, internet, televiziju, šoping dok kod drugih slabe tačke sežu i do problematičnih stvari, poput alkohola i droge.

Ovo su poroci horoskopskih znakova: 

Ovan

Ovaj znak je sklon konzumiranju alkohola i u tome često pretera. Osim toga, znaju da započnu svađu i sukobe, naročito s bliskim ljudima, i to gotovo bez razloga.

Bik

Pripadnici ovog znaka su pravi hedonisti, ne znaju da prestanu da jedu i piju, nemaju mere.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su prilično bolešljivi, pa često piju različite analgetike, multivitamine, tablete za smirenje, proteine, pilule za mršavljenje i druge hemikalije za poboljšanje fizičke forme.

Rak

Ovaj znak voli beg od stvarnosti traži uz čašice i cigarete, nisu mu strani opijati. Skloni su prejedenju i gojenju.

Lav

Pripadnici ovog znaka često su materijalisti, pa nije čudo što su zavisicni od šopinga. Obožavaju odevne komade po poslednjoj modi i sebe često počaste takvom kupovinom.

Devica

Device su perfekcionisti, a zbog takve svoje prirode često preteraju u onome čime se bave. Mnogi od njih imaju opsesiju od vežbanja i prevelike brige o svom telu. Zbog toga postaju hipohondari.

Vaga

Pripadnici ovog znaka najviše novca troše na svoj izgled. U šopingu mogu da ostave celo bogatstvo, a naknadno će lagati koliko su zapravo potrošili.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što im je teško da ostanu verni, a intiman odnos za jednu noć im je veoma privlačan. Svi oblici kockanja i klađenja su njihovi poroci

Strelac

Najveća slabost pripadnika ovog znaka je strast prema putovanjima, pa čak i da time zanemare bližnje.

Jarac

Teško će se odreći cigareta, a mogu postati zavisni od vežbanja, pa čak dobiti i neki oblik poremećaja ishrane jer im je fizički izgled ispred svega.

Vodolija

Od eksperimentisanja s drogom, alkoholom i cigaretama, sve do vođenja zdravog života, vegetarijanstva ili makrobiotike, Vodolije često idu iz krajnosti u krajnost.

Ribe

Pripadnici ovog znaka posvećeni su duhovnom aspektu života, pa mogu postati fanatični. Lako postaju zavisni od svih oblika igrica.