18.12.2021.

20:00

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile/Youtube printscreen

TV

IVANA ŠOPIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 5, PA SPOMENULA HONORAR! Evo koji bi zadrugar uspeo da osvoji njeno srce! (VIDEO)

Voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić, pred kamerama emisije "Džet set Top 5" progovorila je o ulasku u popularni rijaliti, te je otkrila šta je potrebno da bi to i uradila.

Ušla bih u "Zadrugu", mene je taj rijaliti stvorio. Ne bih tražila ogroman novac, samo bi trebala da se usudim da uđem - rekla je Ivana, a onda je priznala koji bi muškarac iz Bele kuće uspeo da osvoji njeno srce kada bi ušla u rijaliti.

Marko Đedović. On je počeo da me osvaja isključivo inteligencijom, a i lep je - rekla je Šopićka.

Informer

Ivana Šopić gostuje u emisiji "Džet set top 5"

S obizom da je Ivana u rijalitiju započela vezu sa Stefanom Karićem, koji je trenutno nalazi u petoj sezoni rijatija, sada nam je otkrila da li bi pokušala da obnovi vezu sa njim ukoliko odluči da uđe u "Zadrugu".

- Ne bih. Mi smo dugo bili prijatelji, ušli smo u vezu i to je više bilo, ružno je možda reći, ali nedostatak izbora. U tom momentu kad 50 ljudi gledaš 10 meseci, neko ko ti spolja ne bi možda odgovarao, unutra ti taj bude savršen. Tako da ne bih nikada ulazila u vezu u rijalitiju, ali možda bolje da ćutim, jer sve što sam rekla da neću nikad uraditi, sve sam uradila i sve mi se desilo - rekla je Šopićka, a onda prokomentarisala odnos Dalile, Dejana i Cara.

Informer

Dalila, Dejan i Filip

- Bila sam sigurna da se Dalila i Car neće spanđati. Njih dvoje kada su ušli u vezu, imali poljubac, a kasnije i s*ks, nisam mogla da verujem da sam pogrešila u proceni. Verujem da će Dalili, Dejanu i Caru, za jedno godinu dana biti jasna i negativna pitanja od strane gledalaca i taj pritisak koji oni podnose, iako oni govore da nisu ništa uradili, jesu. To je skrnavljenje braka - rekla je Ivana i dodala:

- S obizom da su se tako rano desile krupne stvari u rijalitiju, ne smem ni da zamislim šta će da se desi u junu, i šta će sve do tada da bude. Ne bi me čudilo da se Dalila i Dejan venčaju u rijalitiju, ne bi me čudilo ni da Dalila i Car izađu kao par, a možda do kraja Maja izađe kao trudnica sa Carem, stvarno ne znam, ali mogu ti reći da sam ja tek sad fan rijalitija - otkrila nam je Ivana Šopić, a šta je još rekla u emisiji "Džet set Top 5" saznajte u videu ispod ovog teksta: