03.02.2022.

14:08

Foto: printscreen

TV

SANJA STANKOVIĆ KONAČNO OTKRILA KAKO ZARAĐUJE! Rijaliti učesnica obelodanila detalje nove veze: Dečko mi ne da da imam devojku!

Sanja za Informer otkriva da je emotivno ispunjena, ali da joj dečko brani da ima devojku i dodaje da je u vezi skoro dva meseca. Bivša zadrugarka nije krila da je njen izabranik prvi dečko za koga tvrdi da je normalan i da su njena majka i prijatelji oduševljeni njenim izabrinikom, koga se trudi da sakrije od očiju javnosti.

- Imam dečka, ali dečko mi ne dozvoljava da imam devojku. Zajedno smo mesec i po dana, a on je prvi normalan dečko, normalna osoba u mom životu i prvi koji se mojoj mami sviđa - rekla je bivša zadrugarka uz osmeh.

Informer

Sanja Stanković

- Svi su na njegovoj strani, moji prijatelji i moja mama. Stalno me nešto kude pošto sam ja teška i naporna. Mi šetamo ovako normalno, idemo po restoranima i držimo se za ručice kao pubertetlije - ispričala je Sanja.

Bivša zadrugarka istakla je da zarađuje od reklama i promocija na Instagramu, kao i da joj je još ostalo novca koje je zaradila učešćem u rijalitiju "Zadruga", ali i da mama često ume da je iznenadi, te joj skoro svaki mesec uplaćuje novac koji ni ne troši.

- Nisam još potrošila sav novac koji sam zaradila, tu je i Instagram, ali od njega ne može puno da se zaradi. Ja ne volim da tražim novac od mame ali ona mi svaki mesec uplaćuje, međutim novac ne podižem sa računa - izjavila je Stankovićka.