09.05.2022.

18:00

Foto: printscreen

TV

OVE POZNATE LIČNOSTI SU USVOJENE! Jedan krije svoje ime, a prezime je uzeo od žene!

Merlin Monro

- Merlin Monro je vrlo kompleksna ličnost, vrlo rano je ostala bez oca, a po horoskopu se vidi da je majka bila psihički jako loše, pa je samim tim Merlin bila prepuštena sudbini da na dalje odrasta bez majke. To je ostavilo pečat i trag u njenom detinjstvu, što ju je dočekalo na kraju njenog života. Ona jeste imla harizmu i zračila, bila je tvrdoglava i uporna. Karakteristično za sve ličnosti koje su odrastale bez roditelja je to što neku od glavnih planeta imaju u konjukciji sa mesečevim čvorom. Nju nije imao ko emotivno da izvede, majka kao princip onog ženskog je izostala i samim tim je ona lutala tokom celog života - komentariše Luna astrolog. 

Informer

Džon Lenon 

- Njega je tetka odgjala, on je postao poznati gitarista i to mu je negde i bila predispozicija, velikog uspeha, velike slave. Jako veliki sukob je imao sa sobom i sa drugima, terao je svoju pravdu. Tetka koja je negde želela da ga spasi, misleći da majka ne vodi o njemu računa negde ga je i zakonski uzela da mu bude staratelj. Međutim u njegovom slučaju nije majka bila kriva ona je njega volela i brinula o njemu, ali ne na onaj način na koji je njemu to bilo potrebno - otkriva Luna.

Informer

Stiv Džops 

- Stiv je malo komplikovanija ličnost. On je imao jednu malo drugačiju okolnosti. Odmah nakon rođenja je usvojen. Majka jeste odigrala glavnu ulogu u ostavljanju, ali na neki način je to bilo neočekivano, neplanirano i prema horoskopu to nije uradila svojom voljom, ili svojom željom. Vrlo je moguće da je i umrla na porođaju - istakla je Luna astrolog. 

Informer

Bil Klinton

- Najjači horoskop, čovek koji je jako hladan i surov. Tokom života on ne bira način ni sredstva da ono što on misli, kaže, uradi samo želi da bude na vrhu i u prvom planu. Imao je sigurno periode života kada je krio. Pravo ime mu nije Bil, to mu je nadimak, a prezime Klinto je uzeo od žene. Njega su napustili roditelji, ostavili su ga kod babe i dede po majci što se vidi kroz četvrto polje i tu se vidi da je to urađeno naglo, iznenada, preko noći. Njemu će od 2024. do 2027. godine biti vrlo kritičan period po život - komentariše astrolog. 

Informer

Džimi Foks

- Njegov horoskop govori da nije pokazivao svoje emocije i njemu je gluma prosto bila terapija. Ovo je čovek koji je imao detektivski duh. Sa sedam meseci su ga napustili roditelji i baba i deda su ga odgajali. Imao je komplekse niže vrednosti, verovatno ih ima i dalje, ne voli emocije, sve skriva osmehom - zaključuje Luna astrolog.  

Informer