13.05.2022.

12:00

Foto: Informer

TV

VIŠE SREĆE DRUGI PUT - Dragoljub se trudio, ali vreme ga je stiglo! Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Novi takmičar Dragoljub Dimitrijević iz Beograda bio je u trci sa vremenom ali je ipak uspeo da osvoji sjajnu nagradu. U nastavku tekta pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme".

Dragoljub je verni čitalac dnevnih novina Informer kao i portala Informer.rs, a kako on ističe na našem sajtu nalazi ono što njega najviše zanima.

Informer

- Treme malo ima, ali nadam se da će da prođe. Nemam neka preterana iskustva u učestvovanju u kvizovima, ali volim da gledam na tv-u neke kvizove i odlučio sam da okušam svoju sreću - kaže Dragoljub pred početak takmičenja.

Naš ovonedeljni takmičar odgovorio je tačno na tri postavljena pitanja i osvojio je jednu vrednu nagradu. 

Informer

- Drugi put će biti bolje, trema je učinila svoje. Iskreno ovo je moj prvi kviz u životu, ali za prvi put zadovoljan sam kako sam se snašao. Preporučio bih apsolutno svima, jer ja znam da sigurno hoću opet - završava Dragoljub. 

Informer

Dragoljub osvojio je vrednu nagradu, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.

A ukoliko i vi želite da se oprobate u novoj igri, dobro zabavite i svojim znanjem osvojite sjajne nagrade, pošaljite svoje ime, prezime i datum rođenja na broj telefona 0648482459! Spremite se za nezaboravnu avanturu!