28.05.2022.

20:00

Foto: printscreen

TV

DISKVALIFIKOVANA ZBOG NASILJA, A SADA OTKRILA DA LI SE VRAĆA U ZADRUGU: Ugovor je potpisan, u kontaktu sam sa produkcijom! (VIDEO)

Bivša zadrugarka Tara Simov bila je gost u emisiji "Džet-set Top 5", a tom prilikom otkrila je šta je prvo uradila kada je diskvalifikovana iz "Zadruge 5":

- Prvo sam se naspavala. Bio mi je potreban san, u četiri zida, da je tišina i da sam sama. Jedva sam čekala da vidim svog psa, to mi je najvažnije - rekla je Tara, a onda je progovorila o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je zbog nje ostavio suprugu Ivanu.

- Kada sam ušla u "Zadrugu", on je ostao u kontaktu sa mojim drugaricama i mojim društvom, koje nije ispalo korektno prema meni, samim tim je njemu napunilo glavu sa lažnim informacijama koje je on pokušao da iskoristi protiv mene. Mislim da njegov ulazak u rijaliti i napadanje mene je bilo isključivo iz sujete i nezadovoljstva zato što nam odnos nije uspeo. Sam je birao kako će izgledati naš kraj, kao i da će se ova sezona završiti mojom diskvalifikacijom. To je čovek zbog kog sebi nisam kupila stan ove godine - rekla nam je Tara Simov, koja je otkrila da ugovor sa produkcijom "Zadruge" ima potpisan na godinu dana.

Informer

Tara Simov gost u emisiji "Džet-set Top 5"

- U komunikaciji sam sa ljudima sa kojima imam potpisan ugovor. Taj ugovor je na godinu dana i sve dok on traje meni nije dozvoljeno da govorim o tim stvarima - rekla je Tara, a na pitanje da li postoji mogućnost da je čelnici Pinka pozovu i kažu "Tara, sledeće subote ulaziš u "Zadrugu", odgovorila je:

- Ko kaže da se to već nije desilo? Zasitila sam se "Zadruge" i tog projekta. Odbila bih da se vratim u rijaliti. Nije to više za mene - rekla nam je Tara, a šta je još otkrila saznajte u video na početku teksta.