06.06.2022.

18:00

Foto: printscreen

TV

MENTALNI PROBLEMI POZNATIH! Ove svetske zvezde se još uvek nisu izborile sa traumama iz detinjstva! (VIDEO)

 

Informer

-Ima Merkura u konjukciji sa jako teškom planetom Uranom  i to donosi te neke brze, lude misli, od jednom, iznenada. Ona je već u pubertetu imala takvih problema - otkriva astrolog. 

Informer

- On je osoba koja neki put ni nije svestan šta razmišlja, njemu je od ove godine pa sve do sredine sledeće će biti problematično. Postoji mogućnost da završi u bolnici, stoje mu veliki problemi sa psihom i to će se nataviti - komentariše astrolog Srđan. 

Informer

- Merkur u Biku, u fiksnom znaku i to na jednoj jako nezgodnoj fiksnoj zvezdi i najopasnijoj tački na zodijaku. On je sada ugrožen na nebu od Saturna i trenutno ima velikih problema što se tiče njegove psihe - priča Srđan Stojić astrolog. 

Informer

- U natalnoj karti uglavnom su joj sve fiksni znaci. Ova osoba isto kao prošla dva primera ima problema sa psihom cele ove i naredne godine. Ovo je psiha koja je ugrožena još od malih dana i ona je kao malo dete imala velike probleme sa psihom, koji će se nastaviti. Ova osoba će teško moći da se izleči - otkriva Stojić astrolog. 

Informer

- Ona je od svih ovih primera što smo do sada gledali, najlakši primer. Njoj se taj psihijatriski slučaj jedno desio u životu i više se neće ponoviti - zaključuje astrolog Srđan Stojić.