02.07.2022.

20:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen Instagram

TV

LUNA MILJKOVIĆ ĐOGANI OTKRILA DA LI ĆE BITI DEO ZADRUGE 6! VRAĆA SE PO DUPLU KRUNU?! (VIDEO)

Rijaltii pobednica nam je otvorila dušu i svojom iskrenošću još jednom dokazala koliko je posebna i srčana u svemu što radi u životu.

Informer

Luna Miljković Đogani

Naime, Lunči je komentarisala kroz šta se Marko i ona bore, ko je strožiji roditelj kada je vaspitanje Mie u pitanju, ali i da li bi se ikada vratila u rijaliti i odnela još jednu pobedu.

- Moj život se mnogo promenio od kako samo dobili Miu. Mnogo sam odgovornija, prestala sam da se obazirem na neke nebitne stvari u životu koje su me ranije opterećivale. Trudim se da u svakom trenutku budem žena i supruga za Marka, a u isto vreme majka i domaćica za Miu. Jednom rečju jako sam srećna - govori Luna i dodaje:

Informer

Marko i Luna

- Mnogo sam vezana za Miu, kada ode u vrtić nekako kao da mi pola duše fali. Ne znam da li svi imaju takav osećaj, ali ja svaki dan dan prolazim kroz neko drugačije emotivno stanje kada treba da je odvedemo u vrtić. Nismo strogi roditelji, još je ona mala da bi joj nešto branili. Bitno mi je da je poslušna, kada kažem da nešto ne može uvek me posluša. Kada bude došao tinejdžerski period tada će biti svega, ali trudiću se da što više razgovaram sa njom, kako bi postigle dogovor između njenih želja i granica dokle sme da se ide u određenim stvarima. Tražiće i pirsing i tetovažu i da nešto koriguje, ali sve u svoje vreme i sve u granicama normale - otkriva rijaliti pobednica. 

Informer

Luna Miljković Đogani

Luna je bila vrlo iskrena kada je u pitanju povratak u rijaliti, a da li će ponovo ući i odneti pobedu u Zadruzi 6, saznajte u video prilogu iznad teksta.