15.07.2022.

12:00

Foto: Informer

TV

SKORO 100 PUTA SE TAKMIČIO! Goran obožava kvizove, a evo i koje nagrade je svojim znanjem osvojio!

U novoj epizodi kviza "Ističe ti vreme" takmičio se Goran Vranić iz Banatskog Brestovca koji je pokazao zavidno znanje u svim oblastima.

Goran je do sada imao iskustva u raznim kvizovima, ali kako kaže voli takmičenja i izavove i baš iz tog razloga se odlučio da okuša sreću i u našem kvizu znanja. 

- Rezultati su bili drugačiji. Nekada je bilo veoma uspešno, a nekada i ne baš. Ja mislim da ne bi trebalo da bude treme, bližim se stotom učestovanju u kvizovima - rekao je Goran.

Naš takmičar je odgovorio na svih 16 pitanja i sa sobom poneo pet vrednih nagrada: knjigu izdavačke kuće "Laguna", slatki "Štark paket", proizvode "Zlatiborac", poklon paket iz "Lili drogerija" i mali kućni aparat "Gorenje"!

- Pitanja nisu bila teška. Čini mi se da su mi pitanja baš "legla", ima i onih lakih koja ne "legnu", ali to sada nije bio slučaj. Svima bih preporučio da se takmiče - zaključio je Goran. 

Goran je osvojio vredne nagrade, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.